Våre leverandører

Våre leverandører

Generelt

Zoo-1 er en frivillig faghandelskjede for zoo- og dyrebutikker i Norge, som i løpet av kort tid er blitt Norges største zoo-kjede med tilknyttete butikker over hele landet. Dyktige og kunnskapsrike medarbeidere sammen med et bredt produktutvalg fra toneangivende leverandører, er noe av nøkkelen til suksessen. Hos oss skal du som kunde føle deg trygg når du handler hos oss.

Disse websidene er utviklet med henblikk på at du enkelt kan finne frem til din nærmeste forhandler. Les mer om oss ved å følge lenkene i menyen til venstre.

Vi vil også fungere som en enkel kunnskapsbase for alle som er interesert i eller har kjæledyr/husdyr fra tidligere. I vår blogg finnes mange interessante og opplysende artikler om generelt husdyrhold, vedlikehold, helse og kosthold som kan hjelpe deg finne svar på de mest vanlige spørsmål angående kjæledyr og husdyr.

Zoo-1 butikken

Zoo-1 butikkene fremstår som ryddige og oversiktlige, slik at det er lett å orientere seg. Produkter og tilbehør til de forskjellige dyregrupper er systematisert og samlet for enklere handel. Du skal alltid være trygg på at du finner riktig produkt til kjæledyret ditt.

De fleste butikker har egne områder for levende dyr, der forholdene er optimalisert med hensyn til lys, ventilasjon osv. Videre har vi dedikerte medarbeidere med ansvar for fôring og renhold, noe som sikrer at dyrene har det godt. At dyrene trives hos oss, er bevist ved at det stadig kommer mange "dyrebarn" til verden hos våre forhandlere. Kom og ta en titt selv, det er bokstavelig talt livgivende.

Driver du butikk i dag?

Bli medlem av kjeden da vel!

-Det gir deg alle fordelene med stordrift, med muligheten til å drive og lokalt.